čtvrtek 1. února 2018

Soustředění a Barevný Svět 8B+

O víkendu proběhlo soustředění na Smíchoffu, pěkná lezba na speciálně postavených boulderech, v technické části se mi nepovedl přelézt jeden boulder, v té silové všechny. Pěkný den plný lezení.

Foto by T. Binter ml.

Dál střádám plány na rozlezený Barevný Svět za 8B+ na Petrohradu, volba padá na středu. Program je naladěný, trochu bojuji se správným založením špičky v druhé části boulderu a vymýšlím ještě jedno malé ulehčení, a to přidržet si stup u země při závěrečném svěšení. Dávám kolotoč pokusů a po dvou hodinkách vše klapne. 

Barevný Svět 8B+

Plný euforie běžím do kopce na Perný Den za 8B, ponožkou suším nástupový chyt a zkouším naivně Flash. Ještě dám pár nálezů a i přes mokrotu na začátku se mi podaří plácnout dobrou lištu ve výlezu, pak začíná pršet, což znamená konec nadějí, omrknu ještě okolí a mizím zpět domů trénovat.


At weekend we had a training session at Smíchoff and enjoyed lots of good climbs. I couldn't finish one boulder of the technical set, on the other hand from the power set I climbed everything. It was a nice day full of climbing.

I still plan to finish Barevný Svět 8B+ at Petrohrad and Wednesday is my day. The programme is ready, I just struggle a bit with placing the toe in the second part of the boulder, so I must make up another small hack. I keep trying and after two hours I'm finally up.

Euphoric, I run uphill to Perný Den 8B, I dry the first hold with a sock and try to flash it. Well, that was a bit naive... I try it several more times and despite the soaked initial part I manage to slap a ledge. Then it starts raining, which puts an end to my hopes, so I look around a bit and get back home for training.

Žádné komentáře: