pondělí 12. září 2016

Bor - Paris

V sobotu veselka v Machově a oslava Kozlíků, takže v neděli je ideální čas jít se vyvětrat do skal i přes vedro, které panuje. S Kačkou lezeme v Poemexu, odškrtávám si pár novinek - Cobol 7A, Mech Času 7B a Opat 7B+, morfo  záležitost, kde musím lézt o něco jinou betou než autor, za mě klidně 7C. Ještě prubnu projekt na Hospodě, kde přicházím na novou betu, a ta by mohla v zimě fungovat.

Opat 7B+/C

Dnes poslední lehký trénink a zítra razíme do Paříže na Mistrovství světa, hned ve středu nás boulderisty čeká kvalifikace, tak držte palec!

On Saturday I went to a wedding and a party at Machov, so Sunday is an ideal time for a trip to the rocks, despite the hot weather. I climb in Poemex with Kačka and can check some new boulders in my list: Cobol 7A, Mech Času 7B and Opat 7B+, a boulder which I have to climb in a different C easily. I also try a project at Hospoda, where I find a new beta which could work in winter.

Today I'll have the last easy training before the World Championship in Paris. The qualification is on Wednesday so keep your fingers crossed for me!

Žádné komentáře: