pondělí 18. července 2016

Zeus vládne Boru

Na léto je venku příjemně, takže jsem v neděli odložil lištu a vyrazili jsme na Bor. Deštivý čtvrtek v lese není znát, je sucho, všude borůvky a siláci na skalách. Rozlez dáme hned na začátku lesa na kameni Koktejl.

Kačka na Koktejlu

Pak jdeme dozadu k Elektře. Začínám luštit kroky v propojce z Paladina do Elektry, krokování mě hodně baví, plno fines s nohama, po hodince je jasno, pauza a ostrý pokus. Padám poměrně daleko. Při odpočinku vymyslím další malé ulehčení, sice je ten krok těžší, ale je jen jeden a bez složité výměny a přešlapování nohama napřed.

 Project Zeus

Project Zeus

Když odpočívám, holky zkouší svůj projekt o patro níž.

Ole a Čert na Koze Jel 6B

Po odpočinku posílám, novinka Zeus s klasou 8A+/B, bylo celkem teplo, takže... 8A+? Hard, Soft (pro Lišku a Kozla)? Dolezu se ještě v Elektře a Psychické Zdatnosti 7B+, která by klidně mohla být i 7C a nebo už jsem vyčpělej...

Zeus 8A+/B FA

S Kačkou připravíme pár projektů na příště, rozloučíme se a domů.

The weather is very pleasant, at least for summer, so we set off to Bor on Sunday. The rainy Thursday has no impact on the rocks, they're dry, blueberries and climbers are everywhere… We warm up at the edge of the forest, on the Koktejl rock.

After that we proceed to Elektra. I start figuring out the moves of the link between Paladin and Elektra, and I really enjoy it – it requires nice tricks with legs. After an hour I have a break and then I start the serious attempts. The first time I fall pretty far. After the rest I make up another small improvement, the move itself is a bit harder but doesn't involve complicated leg changes and other stuff.

While I'm resting, the girls try their own project, and when I'm done with my break, I send a new boulder Zeus with grade 8A+/B, well, it was quite hot, so… 8A+, maybe? Hard, Soft (for Liška and Kozel)? I finish my climbing with Elektra and Psychická Zdatnost 7B+, which could be more of a 7C or maybe I'm already exhausted...

After we prepare some projects for the next time we go back home.

Žádné komentáře: