středa 6. července 2016

Síla je Kouzlo 8B+

Počasí se z hlediska boulderingu umoudřilo, motivace a chuť do lezení venku narostla, a tak jsem dnes opět s Kačkou vyrazil do Krasu na rozjednaný byznys.

Je chladno a skála pěkně suchá, možná až moc. Hned jdu do parádního převisu Síla je Kouzlo 8B+, opakuji kroky, několikrát padám v náskoku do madla, po třech hodinách konečně madlo udržím a v dolezu (samostatně Mátový Sauce za 7C) už nepouštím. Po pár měsících na závodech úspěch na skále, motivace na venkovní lezení je zpět. Už aby byl podzim...

Síla Je Kouzlo 8B+

Ještě rozhodím matice pod Dogmatixe, očistím, krokuju, ale na ostr0 pokusy se už dvě díry v prstech moc netváří, a tak otáčíme zpět domů.

Dogmatix 8B

 
The bouldering weather improved and the motivation and urge to climb outdoors increased so I came back to Kras with Kačka to revisit the unfinished business.

It's cold and the rock is dry, maybe a little too much. I go straight to the great overhang Síla je Kouzlo 8B+, I repeat the moves, fall several times from the jump to the bucket and after 3 hours I finally hold the bucket and don't let it go in the final section (the section by itself is called Mátový Sauce 7C). After few months spent on competitions I succeeded on rock. The motivation to climb outdoors is back and I'm looking forward to the autumn…

I also spread the pads under Dogmatix, clean it, do the moves but the two holes in my fingers vote against serious trying, so we head for home.

Žádné komentáře: