pondělí 2. května 2016

Jackie Chan na Boru

V sobotu trénink v BB, v neděli je venku krásně, a tak na odpoledne razíme s Kačkou na Bor. Rozlézám se v novince od Štěpána, a to stand up verzi ultimátního projektu Naplivu na Vaše Hroby za 7C. Daří se mi boulderem proběhnout hned na první pokus, pěkná silovka. Pak Kačka pěkně vyleze 5A a jdeme na projekt na Barrandov.

Kačka v 5A

Pomalu se rozpomínám, jak jsem projekt na podzim ladil, a hned prvním ostrým pokusem jsem nahoře. Boulder není na pohled nejhezčí, ale kroky jsou super, další dobrá silovka za lišty. Boulder Jackie Chan a klasa 8A+, možná i míň, ale původní odhad byl 8B, tak uvidíme. 

Jackie Chan 8A+

Dál jdeme k Monstru, Kačka prubuje Vlčí Kožich 6B a já si tréninkově prolézám Zlatého Draka a King Lines, je krásně chladno a vychutnávám si lezení na nej boulderech na Boru.

A další víkend? Druhé kolo ČP, koukejte dorazit!


After the training at BB on Saturday the weather was great so I took Kačka to Bor on Sunday. I start at Štěpán's new project - the stand up version of Naplivu na Vaše Hroby 7C, a nice power boulder which I finish at the first attempt. Kačka climbs a 5A and then we move to a project at Barrandov.

I slowly remember the moves I tried in autumn and my first serious attempt is successful. The boulder isn't much pretty when you look at it, but the moves are cool - another power boulder - Jackie Chan 8A+, the grade may be a bit lower but the first estimation was 8B, so let's see.

At Monstrum Kačka tries Vlčí Kožich 6B and I train at Zlatý Drak and King Lines, the weather is nicely cold and I really enjoy climbing the best boulders here at Bor.

And what about the next weekend? I'm going to the second Czech Cup, so don't hesitate and come, too!

Žádné komentáře: