neděle 7. února 2016

Sluníčko sluníčko

Projekt Hélios mi nedává spát, a tak jsme zpět na Bivaku. Po rozlezu mám první výborný pokus, pak se střídají lepší s horšími, ale postupně odchází síla. Hélios odolal, ale brzy budu zpět, ty kroky jsou bomba!


Hélios 8B++?

Big move na Héliosovi 8B++?

Maximálka odešla, tak zkouším rozlezené vytrvalostní Sluníčko Hard, prvním pokusem všechno klape a další propojka převisu je v kapse. Klasa je v porovnání s ostatními jasná, 8B/B+, ale možná je to jen těžké B? Těžko to odhadnout.


Sluníčko Hard 8B/B+

Pokračuji na Těžké Půlce 7C+ a tvořím novinku Mrzák, asi taky 7C+. Štěpánovi se v převisu také líbí a posílá Sick Fellow 8A+/B a lehčího Sundeckra. Ruce pomalu odmítají spolupracovat, a tak je čas na ústup domů. 

 Těžká Půlka 7C+

The Hélios project won't let me sleep until I climb it so I go to Bivak again. After the warm up I make the first excellent attempt. After that I keep trying - there are some better and worse attempts, but gradually I lose strength. Hélios stays undefeated for today - but I'll be back soon, the moves are awesome!

Then I go for Sluníčko Hard – lots of endurance required here. The first attempt goes without any problem so I can check another climb connected with the overhang in my list. The grade seems (compared to the rest) quite clear – 8B/B+ ...or maybe it's but a difficult B? Hard to tell…

I continue at Těžká půlka where I create a new climb - Mrzák, that looks like another 7C+. Štěpán is doing well in the overhang, too, he sends Sick Fellow 8A+/B and a bit easier Sundecker. Our hands gradually refuse to cooperate so it's high time to head for home.

Žádné komentáře: