neděle 25. října 2015

Bór

V sobotu je v Chocni MČR mládeže v lezení na obtížnost a tak se Štěpánem v pátek a sobotu okolo závodů motáme, stavíme cesty, připravujeme, ladíme... závody se výsledkově celkem povedly, v některých kategoriích lépe v jiných hůře. V neděli mě to táhne na skalky, volba padá na Bor, ale bohužel nás tentokrát Bor trochu vypekl, je hodně zavlhlo a mokro. Rozlézám se klasicky na Monstrumu a pak pádíme s Kačkou z kopce na Přizdisráče poměrně nové 8A od Štěpána. Problém Přizdisráče spočívá v prvním silovém kroku, zbytek je krásnej dolez lehčím lezením. Chvíli trvá než první krok vyladím, jakmile jej jednou udělám tak nepouštím.

Přizdisráč 8A 

Šlapeme zpět do kopce, Kačka leze jedno nové 5C a já ladím kroky v projektu na Brandově nalevo od Wrestlera. Pomalu luštím kroky projektu a libuju si v krokových sekvencích, parádní kroky! Bohužel je výlez mokrý a přelez musí počkat, ale Bor bude mít další krásnou osmičku.

A Czech Youth Lead Climbing Championship is taking place in Choceň on Saturday, so me and Štěpán hang around on Friday and Saturday, build the routes, prepare, fine tune... as far as results are concerned, the contest turned out quite well, in some categories better, in others worse. On Sunday I have feel like going to the rocks, so Bor it is, but this time it didn't work for us, it's very moist and damp. I warm up as usually at Monstrum, then go downhill to Přizdisráč, a relatively new 8A by Štěpán. The problem is in the first power step, the rest is a nice easy climbing. It takes me some time to figure out the step but once I make it I don't let it go. 

We make our way back up, I fine tune steps in a project at Brandov left from Wrestler. I slowly decipher the steps and enjoy new sequences, great steps! Unfortunately the climb up is moist and it must wait but Bor is going to have another nice 8!

Žádné komentáře: