úterý 5. března 2013

Obřanské projekty

Dnes v duu s Adamem jsme před polednem vyrazili do Obřan vyzkoušet místní mega projekt. Adam omáguje chyty a zkoušíme jednotlivé kroky.

Ufo projekt 8C?

Nález do boulderu jde, pak krok, kterej jsme ani moc nenaznačili. Zbytek už Adam odlezl. Klasa tak 8C? Koukáme po variantě z leva, která bude o něco lehčí, ale kroknout se nám projekt opět nepodařilo. Tato varianta se pohybuje někdo okolo 8B?

Projekt 8B?

Dál se zkouší Loli-X, kterej pouští pouze Chváliče. Adam už musí pryč, tak odneseme některé matice, ale ještě se vracíme. Honza mezitím čistí převis s "romatinckým zátiším" hned vedle.

Převis

V převise jsou relativně velké chyty, avšak bohužel trošku od sazí. Kroky nastínujem ale nedaří se nám je spojit. Chválič taky odchází a tak nakonec se Štěpánem zkoušíme ještě přetraverzovat převis po hraně. Krokneme si to, ale kusovka je už nad síly. Oba projekty budou opět někde nad hranicí osmičky, 8A-A+? Krásnej den, super projekty!

Projekt 8A?






Projects in Obřany

Today before the noon, our duo (Adam and me) went to Obřany to try out the local megaproject. Adam dusted the holds and then we were trying the moves.

The start was okay, then a move we had not marked really. Adam then did the rest. 8C, I guess. We checked out the left variant (a rather easier one) but we didn't succeed with planning the moves. This variant could be somewhere around 8B.

Another thing to do was Loli-X (Mastered by Chválič only). Adam had to leave after that so we took away some of the mattresses but kept climbing anyway. Meanwhile, Honza was cleaning a "romanntic" overhang nearby.

There were relatively big yet a little dirty holds inside the overhang. The moves were designed but we couldn't merge them to a single line. Then Chválič left as well so Štěpán and I ended up trying to defeat the overhang over the edge. It was beyound our powers, though. Both projects will again be somewhere above 8: Maybe, 8A(+). A beautiful day and great projects!

Žádné komentáře: