pondělí 4. března 2013

Campusový desetiboj

Již delší dobu jsme s Adamem a Štěpánem přemýšleli nad tím, že bychom si z tréninku na campusu udělali něco víc, a tak jsme zkusili si udělat analogii k desetiboji v atletice. Minulý týden na ČP jsme dali dohromady disciplíny a včera poprvé desetiboj absolovali. Adam výkony z analyzoval a přiřadil první body. No na olympiádu bychom se včera nekvalifikovali:)) Nutno říct, že popisům disciplín asi moc rozumět nebudete a některým bodovým ohodnocením taky ne.

Campus decathlon


Pokud jsme na nějaký podle vás důležitý cvik zapoměli napište nám.





Campus Decathlon

For quite a long time, Adam, Štěpán, and I were thinking about making something more from our campus training. That's why we tried to create an analogy to classic decathlon in athletics. Last week, while on the Czech Cup, we put together the disciplines. Yesterday, we tried to run it for the first time. Adam analysed our performance and assigned first points. Well, we couldn't qualify for the Olympics :-) I must say you won't gather much from the description of the disciplines (or some assessment points).

If you think we missed an important piece of exercise, please let us know.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Vis na liste jednoruc? Vis na liste jednoruc ve fixu? :)

NOO NOO řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
NOO NOO řekl(a)...

Ta hned druha disciplina - vis na liste je vis na liste jednoruc:) ve shybu nic nemame to je pravda, mozna zakomponujeme..:)

Štěpa řekl(a)...

Jo úpravy jsou už navržený, jinak Áda asi špatně zapsal u mě celkově ad vis na liště ad vis na špalku, ale nahoře ve výsledcích je to dobře, jinak výsledky: první sloupec Áda, Martin a já :) Těším se na další meeting, kde je? Grand Prix Mnichov?