neděle 18. listopadu 2012

Bahratal!!

O víkendu jsme se Štěpánem vyrazili na Sněžník. Vyjdeme na kopec, a vše, co jsme chtěli zkusit, tak bylo "pod vodou". Mimochodem Nalle 8A+ vypadá megalomansky! Běžíme zpátky do auta a přejíždíme do Bahry. Jdeme k převisu Schlachthof a rozlízáme se. Já pak zbombim na druhej Kleine Einlasskarte 8A (7C+?), a vytrvalostní Ticket Nach Leichenkammer 8A+, který se zadaří odpytlit i Štěpánovi (viz stepanstranik.blogspot.com for video).



Dochází Šváchič a zavěšuju se sním do projektu jdoucího z Hackfleiše do Hackrobatika. Kroky po chvíli pouští a celý projekt asi po 2 h pokusování. Mega silový lezení, klasu vidím na 8A+/B, ale poslední dobou se snažím lomítkům vyvarovat tak, jak říkal Šváchič "lidové" 8B Instrumente Der Folter. Štěpán v mezidobí parádně pošle další 8A+ Hackrobatika.



Pomalu se už stmívá, ale kluci ještě jdou k Riese 7C a Jardinovi 7C+, Štěpán obě posílá, já šetřím síly (video na jeho blogu). Přespíme na Sněžníku a brzo ráno zpátky do Bahry. Štěpán maže na Diamant 8A+/B,  ale koleno bolí a proto kroky nejdou. Já mezitím oběhnu kopec a objevím pěkný 7C/C+ Waiting For Sun. štěpán Diamant balí a jdeme k Jardinovi 7C+. Druhým pokusem to pošlu a klasa spíš 7B+?. Pak krokuju prodloužení Okresní Přebor 8A. Naučím se nebát a kroky pomalu pouští. Na třetí ostrej pak pošlu.




Štěpán pak pokouší kroky v převislým projektu za 8A+/B? nedaleko. Poslední zastávkou jsou Aspilasti 7C+. Sušíme permanentně mokrý chyty, Štěpán pokusuje ale nějak se v tom spíš zhoršuje. Já zkusím fleš, ale nic. Na druhej pokus redukuju 4 krokovej problém na dvoukrokovej a posílám.

Kampusování je znát...

Dodal jsem ještě nějaká videa, z Boru, Ospu, Second Life atd..





Bahratal!

Štěpán and I visited Sněžník area at the weekend. When we found ourselves on the top of the hill, everything we wanted to try was "under water". By the way, Nalle 8A+ looks megalomaniac! We went back to the car and drove to Bahratal. We were warming up at Schlachthof overhang. The I mastered Kleine EInlasskarte 8A (7C+?) at the second attempt and also an endurance-focused Ticket nach Leichenkammer 8A+, which was then dealt with by Štěpán as well (see the video at his blog stepanstranik.blogspot.com).

Meanwhile, Šváchič arrived at the place so we could try a project based on Hackfleiš and Hackrobatik. The moves worked after a while and the whole boulder was conquered after about 2 hours. Extremely power climbing with a class about 8A+/B. (Nevertheless, I have been trying to avoid slashes in classification lately so I would say Instrumente der Folter 8B.) Meanwhile, Štěpán managed to send another 8A+ at Hackrobatik.

It was slowly getting dark but the boys still went for Riese 7C and Jardin 7C+. Štěpán sent both of them while I was resting (see the video at his blog). We spent the night at Sněžník and drove back to Bahratal in the morning. Štěpán did Diamant 8A+/B but his knee hurt so the moves were difficult. In the meantime, I went around the hill and discovered a nice 7C(+) -- Waiting for Sun. Then we both went for Jardin 7C+. I sent it at the second attempt; class about 7B+ (?). Then I was testing the moves at Okresní přebor 8A. After I overcame the fear, it was done. Sent at the third one.

Later, Štěpán was trying the moves at an overhanging boulder (8A+/B) located nearby.  Our last stop was Aspilasti 7C+. We had to dry the wet holds all the time. Štěpán was trying to tdo the moves but it was getting rather worse. I tried to do the flash but it didn't work. On the second attempt, I tried to change a four-step problem into a two-step one and I did it.

The effect of those campus moves was noticeable...

I've also added some videos from Bor, Osp, Second Life, etc.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Cao pls hod jsem video z Djembe 7C

NOO NOO řekl(a)...

uz tam je;) pridal jsem jeste nektera další, prison break left, divadlo bez zábradlí, 7C z miskovickýho lomu, freezer z zillertalu, test odolnosti z otradova a mising ling z ospu. to už je total všechno co mám;)