pátek 13. července 2012

Středeční Bor

Mezi prací a hnusným počasím sme s Kačko a Verčou vyrazili ve středu na Bor. Nejdřív lezou Holky lezou pár boulderů na kameni Harfa.


Já pak razím na projekt pár metrů nad tímto kamenem, který mi minule ukázal Fox. Na začátku dva těžší kroky se špatnýma nohama a pak crux move do hrany, který ani nekroknu, zbytek už za odměnu. Ladím to půl hodiny a výsledkem jsou jen dva krveprolitý prsty z úvodní řezavý lišty.

 Projekt 8A+?

Dál jdeme k Poemexu, kde lezou zase bábinky, přichází bouřka, tu přečkáme pod Monstrem a jedeme dom.

 Káťa a Klídeček 5B

Hlídač




Wednesday at Bor
In the time between work and ugly weather, Kačka and I made a trip to Bor on Wednesday. At first, the girls were climbing a few boulders at Harfa.

After that, I went for a project which is lying a few meters above -- the same Fox showed me last time. There are two more difficult moves at the beginning and then a crux move towards the edge. The rest is a piece of cake. I was playing with that for half an hour. The result? Two bloody fingers due to the initial edge.

Later on, we went to Poemex where the girls started climbing again. The storm came, we survived it hidden under Monstrum and then we went home.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...



Revieω my webpаge - Tantric Massage In London
Feel free to visit my website erotic massage london company