neděle 27. května 2012

Natáčení na Boru 2

Po zimním neúspěšným natáčení jsme se tento víkend vydali opět na Bor. Počasí vyšlo perfektně. Já jsem lezl na video Zlatýho Draka 8A+. V sobotu jsem nemohl udělat crux move, v neděli jsem už zdomácněl natolik, že to padlo. V sobotu navečer ještě vylezu novinku od Šváchiče Mozartovy Koule 7C.

V neděli ještě pozkouším levou hranu na trojuhelníku, avšak bez sebemenšího úspěchu. Káťa ještě očistí kamen naproti za cestou, kde posléze uděláme jednokrokový 7A+ a 5A. Nakonec si ještě s Kačkou očistíme projekty napříště nedaleko Šmoulova a jedeme dom. Krásnej víkend se supr lidma a Alfínem, díky!!

 Zlatý Drak 8A+

Projekt na trojuhelníku 8?

Ťulíni




Filming at Bor (2nd part)
After the unsuccessful attempt to do some filming at Bor in winter, we went there again last weekend. The weather was perfect. I climbed Zlatý Drak (8A+) for the shooting. I could not do crux move on Saturday but I got used to it the next day so in the end, I did it. On Saturday evening, I also added Šváchič's new thing -- Mozartovy koule 7C.

I was also trying a left variant on the triangle on Sunday but without any success. Káťa also tried to clean the boulder on the other side of the way where we did a one-move 7A+ and a 5A. After some additional cleaning of the projects nearby Šmoulov, we went home. What a beautiful weekend with cool people and with Alfine. Thanks!

2 komentáře:

Jirka Švácha řekl(a)...

Díky za to zrevidování těch koulí, ten spodáček jsem neviděl, takže jsem pálil levou ještě dole ve spodáku až nahoru, takhle bych to viděl asi i B+??, protože tam bylo těžký právě neodletět od stěny. Holt ve více lidech se takové věci dělají lépe, jinak je super že si dal toho draka, docela šichta to lézt takhle na video, respekt :)

NOO NOO řekl(a)...

No ten bocacek je hodne malej a je tezky se o nej zastavit, lua pak vymyslel jeste trosku jinou betu, ze nad timdle bocakem vzal nejake spodak a sel pravou jeste výš. Nicméně myslíme se že lehčí Cejdo by mohlo být Ok ;) Hlavně i pěknej bouldr to je:)