neděle 6. listopadu 2011

Podzimní chvilka na Boru

Včera jsme po delší době zajeli s Káťou znovu na Bor. Po cestě je mlha, ale na Boru krásně sluníčko. Jdeme k Ádr Fitnesu, kača tu má své projekty a já se rozlízám. PAk jdu na projekt k Barandovu, který vede napravo od Lucha Libre. Těžkej je vpodstatě jen první krok, nejdřív sem v tom temnej, pak vymyslím špičku a jde to. Takový lehčí 7C? No bylo to trošku vlhký tak ani nevím.


Pak jdu na krásnej projekt za Včelkou. Klíčový krok jde trošku líp, ale pořád tam ještě tak 10 cm chybí.



Dál jdu očistit projekt - levou hranu na Trojuhelník. Zkusím si to i zkroknout, ale vlhký chyty mě daleko nepouštějí. Káťa si najde taky svůj projekt.

Nakonec se stavíme na pohádce, a každej si vylezeme tu svou.




Yesterday me and Káťa went to Bor after some time. It’s foggy on the way but sunny at Bor. We go to Ádr fitness, Kaťa has some projects there and I warm up. The I go for a project at Barandov, right from Lucha Libre. Only the first step is difficult, but after I think up the forepart, I’m over it. An easy 7C? Not sure, it was a bit moist.
Then a nice project behind Včelka. I manage the key step a bit better but still some 10 cm are missing.
Then I clean a project – a left edge at Trojúhelník. I try to make up steps but moist holds don’t let me go too far. Káťa also finds her project.
 At the end we stop at Pohádka (Fairy-tale) and we both climb ours.

3 komentáře:

Adam řekl(a)...

Pěkně, docela koukám že tam bylo vlhko... asi to je tím pokročilým datem no, přece jen už je listopad, ale ne těch chřibech to bylo fakt suché jak troud, až jsme říkali, že jsme měli taky vyrazit na Bor. Co ta levá hrana na trojúhelník, to bude ještě těžší než odmocnina ne? A projekt za včelkou, 8B?

NOO NOO řekl(a)...

Jo vlhko bylo dost, hlavně tam kde byli mechy..Trojuhelník, o je bomba, sem zvědavej jak to pujde za podmínky, určitě někde ve výškách 8A a vejš..Ta hrana za včelkou mi moc nejde, je to daleko, špatná noha špatná hrana, trochu morfo což je škoda...Je to takový jak kouzelná flétna, jenom se tam okolo víc leze...polštář dostal zabrat no..:) A co ste práskly?:)

Adam řekl(a)...

Člověče dal jsem s bídou jedno 7A a ve druhém jsem strávil zbytek dne, nic moc víc tam nebylo, ale stejně jsem ho nedal, hustota od Pilkyna no. No nic uvidíme se v úterý, kapesníčky beru...