středa 12. října 2011

Chvilka romantiky... v Krasu

Včera jsem s Adamem Ondrou vyrazil do Krasu. V plánu byl Holštejn, ale jako by někdo věděl, že přijedem a skálu postříkal vodou. Koukám po nových věcech a hlavně 8B, který jde ze špičky ledovce do Kostěje vypadá libově. Adam velí na jeskyňku u Balcarky. Zkoušíme jeden projekt okolo 8A+/B. Já zkouším klíčový místo přes bicák, Adam přes patu. NO místo nezkroknu, ale nechybí moc. Adam to za světla čelovky a lehkýho deště skoro posílá. Tak příště. Nakonec dáme ještě u Ády campus. Příští úterý znovu.


Yesterday I went to the Moravian Karst with Adam Ondra. Holštejn was on the plan but it looked as if someone had known we were coming and has sprinkled the rock with water. I look for some new things, especially 8B that goes from Špička ledovce to Kostěj and looks really great. We go to a small cave next to Balcarka. We are trying a project around 8A+/B. I try the key place with my biceps, Adam with his heel. I don’t make it but not much is missing. Adam almost sends it in the light of his head-torch and in the rain. Next time. And next Tuesday again.

7 komentářů:

Jirka Švácha řekl(a)...

Ty jo, hned bych se přidal, to musí být dobrá session :)

NOO NOO řekl(a)...

JO s Adamem je to super, motivační. Člověk si občas připadá, že je strašně slabej, ale to je s Adamem klasika;) sem koukal, že čistíš díru v srbsku, stojí to za to?

Jirka Švácha řekl(a)...

No čístím čistím, ale řekl bych, že v krase máte plno lepších věcí. Tohle je tak pro lidi z Prahy na odpoledne. Možná až to bude vše vyčištěné, tak by stálo za to na jeden den přijet. Vše je to kratší a silové, to by ti sedlo...

Adam řekl(a)...

Ta jeskyně u Balcarky, to je ta bouldrovna? O něčem takovém mi říkal Štěpa, je tam i něco lehčího?

NOO NOO řekl(a)...

To Jirka - právě, převis, to se mi líbí:) kdyby to trošku stálo za to tak někdy po závodech v praze se tam stavit...

Adam - Ne to je neco jinýho, je to hned u silnice kdyz clovek prijizdi do "ostrova".. Je tam brutál převis, tak 8B+-C+?? prostě kotel kotlózní... my tam vymysleli linku, která na první pohled měla pustit hned, ale nepustila:)

NOO NOO řekl(a)...

A jak ses na tom adame se zdravím? koukej to vyležet do soboty!:)

Adam řekl(a)...

hele mám antibiotika, v tu sobotu bych to možná aji kousl, ale stejně jsem tři týdny nelezl, tak to moc nemá cenu... ale určo dorazím, a pak zajdem na jedno;)