čtvrtek 23. prosince 2010

It is Bechyně time!

Dneska jsme nelenili a ráno vyrazili na Bechyni. Na místě jsme okolo desáté, dáme rozlez, svlékneme mikinu a jdeme pozkoušet novinku od kluků z Budějic, NES 2 7B+/C. Hned dáváme ostrý pokus, protože konec už je přeci lehký... ale moc nebyl. Párkrát jsme tam spadli, tak to ještě musíme trošku doladit. Štěpa dává, já hned po něm. Docela tam nateče, klidně to může být  i čisté C .



Pak koukáme, co dál. Zkouším si projekt z minula, kde jsem ulomil chyt. Nejdřív to vůbec nejde, po chvíli zdomácním a pokusuju. Mezitím se Štěpa namontuje do Babočky Admirál 8A. Nevydržím to a zkouším s ním. Pěkně si to vyladíme, Štěpa něco málo ulomí a asi po hoďce pokusování to oba posíláme. Základem je pravá špička a síla. Ještě dám pár pokusů v projektu napravo od Babočky, ale nic z toho.

Já si pak jdu pro projekt, cítím se při stisku čím dál silnější, ale nohy mi pořád padají k zemi. Už to pomalu vzdávám, dám poslední sérii pokusů, nohy se mi najednou udrží ve stropě a už si ten přelez nenechám ujít. PUMA, jako symbol síly, 8A+/B.

Štěpa se montuje do Chály, ale je vlhká. Nakonec dáme pár pokusů v "NESu" 1 8A?. Lezeme to teda z Babočky, ale nepadá to. Kroky jsou relativně lehké s tím, že konec je asi nejtěžší ze všeho. Hlavně hodně natéká, takže přelez se nekoná.

Nakonec se rozhodneme stavit se ještě na Jiskru. Po chvilce pošlu Michaela Jacksona SD 7C/+ a Štěpa variantu ze stoje 7C. Svaly jsou dead, tak jedeme dom.

Video soon..



This time Martin and Štěpán did not hesitate and set off for Bechyně. Right after their arrival  they went to try a noews by the boys from Budějovice, NES 2 7B+/C. The end is not as simple as it seemed so it costs several falls to rech the top. In Martin's view it could well be a C .

Then he moves to his project whereas Štěpa starts Babočka Admirál 8A. Martin likes it, so he joins him and after an hour they both climb it. The attempts to do the boulder near Babočka are all in vain.

Martin returns to his project and after some unsuccessful attemots it sudenly gives up to his efforts. He gives it the name PUMA (Cougar) - the symbol of strength, the grade being 8A+/B.

They both try "NES"  8A? which remains undefeated, the final moves being the most difficult. 

They also make a stop at Jiskra where Martin sends Michael Jackson SD 7C/+ and Štěpa does the version from standing for 7C. And that's it.

Video soon..

Žádné komentáře: