pondělí 14. června 2010

HORKO na Ostaši

I přes předpověď, která byla spíš na koupání u bazénu, jsme s Káťou a Chváličem vyrazili na Ostaš. Honza ještě jede pro Hanku Štorkánovou a jde se lézt. Rozlézáme se někde na Cirkusu a Káťa si opakuje nějakou tu pětku. Pak jdeme na United Kingdom, nový kámen od Jendy. Nějak matně si pamatuju popis na Lezci, ale po pár pádech si říkám, že to asi bude to 7A+. Možná trošku vynucený směr, ale v tom teple mě trošku trápí. Po čtyrech pokusech ale dávám.

Pak jdeme na Vesmír, Káťa si po cestě dá další bouldřík, tentokrát prý za 4. Na Vesmíru jsem chtěl zkusit Klidnej bicák od Vildy a pak to třeba dolézt po hraně do Vzali  mi můj sen, ale mokrý začátek mě nepouští, navíc si udělám dírku do prstu. Posílám Káťu pro tejpku. "Hezky" přitom zapadne mezi kameny. Po chvilce na to házím bobek a jdu za Honzou na Malý střecháč. Honza tady dává hezké pokusy v Master of Rock. Já už se necítím moc silně, tak zkouším "jenom" nalézt do Mastera z Monster of Pop. To po chvilce dám, takže to už by mohlo být 8A. Pak to zkouším až někdy do půl jedenácté ještě z Louise Armstronga, ale na to už není síla. Přejedeme do Ádru, dáme pivo a večerní procházku po jezírku.

Další den ráno se k nám přidává ségra Hanky, Lenka, a razíme na Dlaňáka. Po cestě se stavíme u Tří obrů na něco lehčího a pokračujeme na Dlaňáka. První pokusy za moc nestojí, ty další už jsou víc a víc nadějnější. Škoda, že je už teplo, protože ty obliny fakt docela jedou. Honzovi se to podaří prásknout "aspoň" ze stoje.

Přejíždíme zpátky na Ostaš. Potkávám se s Wattem, Brendym a Jíťou Mázlovou. Káťa drtí Baby Gloom, a  já vedle ní si dám Mechový výpečky za 6C. Pak jdeme k Bludičce. Dám si trošku mokrý Prst po prstu 7A/+ a ještě po pár pokusech projekt nalevo, Přátelské objetí 7B. Zkouším jěště napřímit Campus Board, ale nějak mi to nejde. Nakonec se jdeme dolézt na Hnojník. Dávám Močovinu 6C+/7A a něco lehčího. Zavezeme holky do Teplic a jedeme dom.

Fotky budou navečer.




Although the weather was more favourable to go swimming, Martin, Káťa and Chválič went to Ostaš. Honza picked up Hanka Štorkánová nad they all went climbing. At Cirkus Káťa repeated a 5, then they all went to United Kingdom, a new block by Jenda. In Martin's view it is a 7A+, which he climbed after four tries.

On their way to Vesmír, Káťa climbs a 4. Martin plans to climb Klidnej bicák and finish by climbing the edge to Vzali  mi můj sen, but the noulder is wet and Martin makes a hole in his finger, so he sends Káťa fro the tape and after some other tries he gives up and follows Honza to Malý střecháč, where the latter tries climbing Master of Rock. Martin, who doesn't feel much strong tries to climb into Master of Rock from Monster of Pop. He climbs it and the result could be about 8A. He then tries the same from Louis Armstrong but he isn't strong enough. 

Hanka's sister Lenka joins them the next day and they all go to Dlaňák which Honza climbs from standing. 

Then they drive back to Ostaš where they meet Watt, Brendy and Jíťa Mázlová. Káťa does Baby Gloom, and Martin climbs Mechový výpečky 6C. Then they move to Bludička where Martin does Prst po prstu 7A/+ and the project on its left, Přátelské objetí 7B. He tries to straighten Campus Board, but without success so he finishes his climbing at Hnojník by Močovina 6C+/7A and some easier stuff.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

What's up, yeah this post is actually pleasant and I have learned lot of things from it regarding blogging. thanks.

my weblog - http://paydayloanspup.co.uk/